Wie is Yuup.nl

Yuup.nl is in de kroeg opgericht door twee ervaren ondernemers Marvin de Winne en Bart Gunterman. De kracht ontstaat door de verschillende achtergronden, Marvin komt uit een technische ICT omgeving, waar srum en lean de boventoon voert en Bart komt uit een salesgedreven business to business omgeving waarbij focus op targets en sales leading zijn.

Sterke vraag naar online strategie

Er bestaat een sterke vraag naar goede online strategieën om de huidige bedrijfsplannen online te vertalen. Veel ondernemers zijn bekend met internet, maar weten niet hoe ze dat voor hun bedrijf moeten inrichten. Door een intensieve en actieve samenwerking met u kunnen we samen groeien. Zo bouwen we website, schrijven we teksten, verzorgen we foto en video shoots, richten we facebook, instagram, LinkedIN en Twitter accounts in en onderhouden we deze platformen. Dit zorgt ervoor dat wij u als ondernemer leads of orders aanleveren en dat u de mogelijkheid heeft om deze om te zetten in omzet.

Bart

Bart

Sales expert
Marvin

Marvin

Technisch expert

Met de poten in de klei

 

Ons doel is om met u te kijken waar er online markt te halen is voor u als ondernemer die met zijn poten in de klei staat. Wij weten niks van klei maar dat kunt u ons vertellen, dan vertellen wij hoe we samen online kunnen groeien.

 

Samen bruggen bouwen

 

Ondernemen is samenwerken, bruggen bouwen en elkaar versterken. Zullen wij samen de burg bouwen naar online?